...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задно окачване
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
Само едно ще ти кажа: НИКОГА не съм си трил мненията, за разлика от теб! Оттук нататък само едно мога да ти кажа, но не форума, а възпитанието ми (ЗАСЕГА) ме спира, не ми отговаряй, просто: "Спри да акаш!!!"Last edited by nblagoev; d.m.y г., 21:19.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНе, виж това тогава:
TecDoc 2016/09 FULL Parts Catalog with images
[09/2016]
Type of catalogue: spare parts catalog
Make:
Region: WorldWide
Inclusive
languages: English, Russian
Amount of
disks: 8 DVD-DL
OS: Windows XP 32 bit, Windows 7 32 bit, Wnidows 7 64 bit, Windows 8/8.1 32 bit, Windows 8/8.1 64 bit
Price, USD: 100
Buy now
Electronic program is a complete parts catalog, which contains information on spare parts of all types of cars and trucks, passenger cars represented by from 60-ies, on cargo - from the 80's.
This parts catalog contains a wide range of non-original spare parts and accessories.
Program contains a simple search function, which provides details on the search for original and unoriginal numbers of most manufacturers, there is a possibility of selection based on the model designation of the motor or the axis of the vehicle. Is filtered by car brand, as well as by manufacturers of spare parts.
Не го давам като линк, за да болдна същественото. След малко ще го дам и като линк. А ти, ако смяташ, че знаеш за тази програма повече от създателите й, според мен грешиш.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЦвятко, добре че си ти да въвеждаш ред от време на време, че иначе няма оправия. Ама като Тапишонката изстреля темата на колегата в друга орбита, какво да правим?
Вместо да приемеш факта, че бръщолевиш глупости, то темата страда от постовете ти, както сам изтъкна.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеВинаги съм се възхищавал как успяваш с много високопарни и нищо незначещи думи да кажеш едно голямо нищо. Този път в коментар към мен, което ме кара да им се кефя още повече...
Та просто друг път не пиши, че не говориш непроверени неща. Както всички видяхме, много добре си пишеш тотални глупости и откровено непроверени неща, които отгоре на всичко са в ущърб на автора на темата. За това се въздържай от непроверени коментари. И нека проверките ти са базирани на достоверни източници и по възможност на практика. А не на ибей.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
По темата
Към автора на темата, макар че той май се изгуби. Миналата година смених напречните щанги с нови и надлъжните с втора ръка. Надлъжните обаче скърцат и дразнят. Затова си купих тампони и на моите си надлъжни щанги измих, с телена четка почистих, с преобразувател за ръжда намазах, включително и олях вътре в тръбата и разклатих, после със спрей напръсках. Пускам снимки на старите тампони. И на вече готовите за монтаж надл. щанги.
Гайдаров - без коментар. Чудя се на колегите, дето ти се връзват на драсканията, все още. Аз си имам кунки и си ремонтирам колата сам. Рядко прибягвам до услуги на сервизи.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеКакто вече уточнихме в многократни постове с колегата nblagoev, издънка от моя страна няма, както и никога не е имало.
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...21&postcount=8
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНе знам дали е логично, но не е вярно - помпите на 156 1,9 JTD и 2,4 JTD са различни. Помпата на 156 1,9 JTD обаче е еднаква с тeзи на 147 1,9 JTD и GT 1,9 JTD.
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...4&postcount=10
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеДа, аз може да се бъркам, но не и от "ибея", които ги продават в целия свят и откъдето е тази информация.
А иначе има много неща, които отвън изглеждат едни и същи, но на практика са различни. Дори има такава поговорка: "Не всичко, което блести, е злато".
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...9&postcount=13
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЗдравей колега,
Ами наистина си си изгубил времето - не за друго, а защото не знаеш какво да търсиш. Ето го ключа за бараката: http://www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-...pXn5XC&vxp=mtr.
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=11
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАко следиш постовете ми навярно си забелязал, че не пиша непроверени неща.
Я надуй сега гайдата, всички да я чуем, да запеем...Last edited by BO; d.m.y г., 02:35.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
-
Към автора на темата - щанги по 33лв парчето и не се занимаваш да сменяш тампони със съмнително качество. Държа да кажа че въпросните щанги не са китайски, не са с меки тампони и задницата ти няма да се разчекне.
Comment
-
-
Това е интересно инфо. Предполагам, цените са за напречните щанги.
http://www.axm-auto.com/index2.php?b...=95&subcat=128
Ако има такава цена и за надлъжни, не бих се занимавал и аз с избиване, набиване тампони и т.н.
Дай линк към евтините щанги.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
Comment